2015. március 28., szombat

"Ő mindaz amit csak kívánhatok magamnak... "

                                                             Bella



Csak vártam és vártam,de nem történt semmi.Kinyitottam a szemem Nick komoly arckifejezéssel nézett rám.
- Bocsáss meg Bella én nem....- szólalt meg majd felállt.
Félve néztem fel rá,testem szinte remegett annyira zavarban voltam.Mit csináltam?Nem tudtam uralkodni a kezeimen,majdnem megcsókoltam miközben tudom,hogy Rosa bent van.
Nick kinyújtotta a kezét,hogy felsegítsen.Elfogadtam,majd segített felállni.A szívem mélyén szerettem volna,ha úgy történik mint a filmekben,mikor segítenek felállni a lánynak majd szorosan magukhoz húzzák  és elcsattan a csók.De ez a valóság,Nick ügyelt arra,hogy ne kerüljön megint közel hozzám.Hát tényleg szereti azt a lányt?
Elfordította a fejét majd,Castielnek kiáltott aki még mindig Reinát fürdette a hóban.Mondjuk jobban megnézve itt már nem arról volt szó.Egyfolytában smárolást nem nevezném annak.
- Nem megyünk be? Én már átfagytam meg szerintem a húgom is Cas.
- Mehetünk,már megkaptam amit akartam.- kiáltotta a tesóm.Segített felkelni Reinánk.Persze,hogy még szarabbul érezzem magam,nekik sikerült filmbe illő jelenetet összehozni.Nem is az öcsém lenne,ha nem tette volna meg.
- Castiel indulj már, Reina még a végén oxigén hiányban hal meg.- állt Cas mellé majd elhúzta Reinától.
- Most ezt mért kell te hülye?Csak kihasználok minden együtt töltött percet a csajommal.Te is azt tehetnéd.-teremtette le Cas Nicket.
- Tőlem azt csináltok amit akartok ,de ne a szemem láttára.Tudom,hogy nem a középkorban vagyunk,de végtére is a húgom.Nincs kedvem végig nézni ahogy magadévá teszed.
Castiel elnevette magát és vállon veregette Nicket.
- Nyugi nem teszek semmi olyat a húgoddal amit nem szeretne.-vigyorgott Cas
Nick csak megcsóválta a fejét,és beindultak a házba.
Reina belém karolt ,mi is elindultuk.
- Bella jól érzed magad? Kicsit feszültnek tűnsz.
- Nincs semmi gond csak fázok ennyi.Gyere melegedjünk fel.-mosolyogva bementem az ajtón.
Láttam rajta,hogy nem nagyon hitt nekem.Pár hónap alatt nagyon jól kiismert.
Mindenki a nappaliba ült,Reina és én gyorsan elmentünk átöltözni,majd csatlakoztunk a társasághoz.
Igaz csak egy évvel vagyok idősebb náluk,de még engem is megtudnak lepni ezek a srácok a perverzitásukkal.Lysander aki a maga módján csendes a suliba,most teljesen másnak tűnt.
Olyan 9 óra fele,mikor már majdnem mindenki enyhén ittasan mászkált a nappaliba,Lys kitalálta az üvegezést.Az a Castieléhez hasonló mosoly amit néha megeresztett,teljesen ledöbbentett.
- Ahh Lys na most te vagy a soros.- nevettem mikor előtte állt meg az üveg.Eddig szívatta a többiket,de most ő jött.
- Oké gyerekek merek.-felelte
Castiel és Nick összesúgtak majd vigyorogva ránéztek.
- Csókold meg Violát.-szólt Cas.
Viola szinte kiköpte az innivalóját amit épp kortyolt,Kim a hasát fogva nevetett mellette,majd megveregette barátnője hátát.
- Gyerünk Viola.Nem sok mindenki mondhatja el magáról,hogy csókolózott Lyssel.-nevetett rajta.
Viola felállt majd Lys elé állt,ő lehúzta az ölébe amitől szegény lány tiszta vörös lett.Megsimította az arcát majd megcsókolta. A lány egy kicsit zavarba volt,de utána mintha felengedett volna,mint két kiéhezett hiéna úgy falták egymást.Kikerekedett szemekkel figyeltem őket,de nem csak én a többiek is.
- Na jó menjetek szobára,csak egy csókról volt szó,nem arról hogy egészbe lenyelitek egymást.- kiáltott Alexy vigyorogva
Viola elszakadta Lystől,kipirulva nézett a srácra,Lys a szokásos mosolyát vette fel,majd amikor a lány felakart állni visszahúzta az ölébe.
- Maradj nyugodtan,engem nem zavar.-mondta neki.
Viola csak mosolygott,és elhelyezkedett az ölébe.Na erre nem számítottam, ez a félénk lány és Lysander? Mondjuk furcsa ember furcsához illik.
- Na jó,ha abbahagytátok a megdöbbenést folytassuk.-szólalt meg Lys majd megpörgette az üveget.Castielnél állt meg.Fehér hajú barátunk ördögien felnevetett.
- Castiel.Felelsz vagy mersz?
- Merek.
- Akkor menj oda Alexyhez és puszild meg.10 másodpercig ott kell maradni a szádnak.
Castiel ledöbbent,Reina mellette eldőlt úgy nevetett.
- Ugyan béby tedd meg.Én is minden nap adok neki,nem leszek féltékeny.-röhögött Reina.Cas mérgesen ránézett,majd Lysre.
- Ezt te sem gondolod komolyan?Soha nem puszilok meg egy fiút se,legyen az bárki.Úgyhogy nem csinálom meg.- vágta be a durcát.
- Ha nem csinálod meg nem fogom hagyni,hogy a húgommal egy szobába aludj.És hidd el megtudom tenni,hogy ne jussatok egymás közelébe.- vigyorgott Nick.Cas és Reina fapofát vágott,majd Reina lökdösni kezdte Cast,hogy induljon.
- Indulj nem halsz bele.
- Nem én ezt akkor sem.
- Akkor csak egy színt mondok PIROS.Tudod mire gondolok.
Cas elmosolyodott,majd nagyokat sóhajtva Alexy elé guggolt.
- Ha ezt bárki is elmondja valakinek megölöm.- fenyegetőzött majd a vigyorgó Alexy felé fordult.- Legalább ne mutasd ki,hogy mennyire örülsz te féleszű.
- Nem tehetek róla,a suli legjobb pasijától kapok puszit.-mondta röhögve Alexy
Cas elmorgott pár szidalmat majd arcon puszilta,Lys lassan elkezdett számolni,de nem olyan gyorsan kiakarta élvezni minden pillanatát ennek a jelenetnek.Lejárt a 10 másodper,az öcsém szinte elugrott Alexy elől,majd Reinára vetette magát és megcsókolta.
- Mi volt ez? -kérdezte meglepődve Reina mikor Cas elengedte
- Csak megakartam bizonyosodni róla,hogy nem lettem meleg.De nem, talán még rosszabb is lettem.Lehet gyakrabban puszilom meg Alexyt.
A szobába kitört a nevetés.
Mindenki kiröhögte magát majd Lys újból pörgetett.Ezúttal előttem állt meg.
Vacilláltam rajta,hogy mit válasszak,de gyorsan döntöttem.Nem lehet baj belőle.
- Akkor Bella...-kezdet bele Lys
- Merek.
Elgondolkozott,hogy mit is adhatna nekem.Szerintem nem mer nagyon durvát,tudja milyen vagyok ha mérges leszek.
- Ülj bele 1 teljes percre Nick ölébe.- mondta
Arcomról lefagyott a mosoly, de Nickéről is.Rosa vigyorogva szólalt meg mellette.
- Ugyan Bella ez semmiség,eddig tied a legkönnyebb feladat.-mosolygott
Szegény Rosa ha tudnád,hogy érzek a te pasid iránt nem mondanál ilyeneket.
Összeszedtem minden bátorságom és odamentem Nickhez,majd beleültem az ölébe.
Nagyon  is kellemetlenül éreztem magam.
A többiek addig ittak,amíg le nem telik az egy perc.
Talán nem is az miatt éreztem magam  kellemetlenül,hogy Nick ölbe kellett ülnöm,hanem az,hogy olyan merev testtel ült,hogy az fájt.Kezeit szorosan maga mellett tartotta,miközben szemeivel Rosát nézte.
Ez fájt a legjobban,hogy szembesülnöm kellett azzal,hogy nem érez irántam semmit.A szívem hirtelen össze szorult azt hittem ott mentem elsírom magam.
Biztos vagyok benne,hogy Lys látta a reakcióm mivel hamarabb megszólalt.
-Oké lejárt.
Megkönnyebbülve szálltam ki az öléből.
Friss levegőre volt szükségem,gyors felkaptam a kabátom és kimentem.Leültem a lépcsőre,kezemmel összekulcsoltam a két lábam és bámultam a sötétségbe,könnyeimet elengedve.
- Jól vagy Bella?- szólalt meg mellettem Alexy és leült mellém.- Nem kéne itt ülnöd felfázol.
-Te is azt csinálod,akkor te is fel fogsz.- feleltem a könnyeimmel küszködve.
- De most nem én vagyok a lényeg.Tudod láttalak odabent.Biztos nagyon rossz lehet neked.
- Miről beszélsz?
- Arról ahogy Nickel viselkedtél.Délután is láttam az ablakból a kis eleséseteket.
- Micsoda?- néztem ijedten rá
- Nyugi csak én láttam.A többik pont mással voltak elfoglalva.Tudom milyen érzés ha visszautasítanak,de ilyenkor jó ha van melletted egy barát akinek kiöntheted a szíved.
- Igen jó lenne egy olyan barát.Reinának szívesen elmondanám,de nem tehetem.Rosa a legjobb barátnője nem tudom neki elmondani.Félek megharagudna.
- Te is tudod,hogy nem olyan,inkább arról van szó,hogy te félsz elmondani neki.Ha így könnyebb lenne neked,nekem nyugodtan elmondhatod.Tartom a szám.-mosolygott rám és az ölébe húzott.-  Na gyerünk öntsd ki a szíved.
- Tudod,addig a pillanatig amíg nem ismertem meg Nicket jobban,úgy voltam vele ,hogy nem leszek szerelmes.Persze megváltoztak a dolgok mert beleszerettem.
15 évesen átkellet élnem egy szörnyű dolgot ami mindig rávetődött a kapcsolataimra amik alakultak volna.Féltem közelebb kerülni a fiúkhoz,de Nick valahogy más mint a többi fiú,előtte megtudtam volna nyílni.
- Mi az a szörnyű dolog?
- Nem tudom elmondani, ne haragudj.- feleltem majd sírva a fejem a térdemre hajtottam.
- Semmi baj,ne haragudj ha tolakodó voltam.- nyugtatgatott Alexy.-Te egy erős lánynak tűnsz nem szabad feladnod.Kicsit olyan déjá vu érzésem van,szinte hasonló a helyzeted mint Reináé volt Castiellel.Tudom,hogy most a barátom ellen fogok beszélni,de nem akarok többé senkit olyan állapotban látni mint Reinát.Úgyhogy szerintem jobb lenne ha beszélnél Nickel, mond el neki mi a helyzet és ha tényleg Rosát szereti,akkor el kell fogadnod bármilyen nehéz is.
- Tényleg nagyom déjá vu ez a dolog.-nevettem kínosan.- De nagyon nehéz Nick szemébe néznem azok után,hogy majdnem megcsókoltam.
- Szembe kell néznünk a tetteinkkel.
- Tudom.Megfogom tenni,de nem most. Szórakozni jöttünk nem?- próbáltam oldani a feszültségem.
- Bizony! Majd én felvidítalak,ahogy elnéztem a többieket nekünk nem lesz csak párunk.De így jól érezhetjük magunk. Gyere,- felállt és a kezét nyújtotta.
Igaza van nem szomorkodhatok.Alexy vidámságot csalt az arcomra,majd vigyorogva mentünk be a házba.Többiek a konyha pultnál ültek és ittak,kivéve Reinát és Castielt.Ők csak nevettek Kimen ahogy sorba itta a feleseket.Gondoltam egyet és beálltam Kim mellé,és inni kezdtem én is.
Kimben nagyszerű ivótársa leltem addig a pillanatig amíg be nem ájult.Tyler nevetve vitte fel a szobájába,senki nem gondolta volna,hogy ő lesz az első aki kidől.
Én továbbra is csak öntöttem magamba az alkoholt, kiakartam űzni minden gondot a fejemből.
Lehet,hogy egy kicsit túlzásba vittem én is az alkohol ivást,mert ahogy Reinával beszélgettem az arca egyre jobban kezdet halványulni.


                                          
                                                             Reina


Bella makogott nekem össze vissza valamit valami pasiról,amikor hirtelen beájult ő is mint Kim.
Épp eltudtam kapni mielőtt összeesik.
- Most ez komoly ?Bella haho!!- próbáltam ébresztgetni de mélyen aludt.- Valaki nem vinné fel?-fordultam a többiek felé.
Cas átvette tőlem.
- Felviszem jövök mindjárt várj meg.Utána mehetnénk mi is aludni.- kacsintott rám.
Nevetve meglöktem és odamentem a többiekhez.
- Mi is megyünk lassan pihenni asszem,hosszú volt ez az este.
- Persze húgi menjetek csak pihenni.- mutogatott idézőjeleket Nick az ujjaival.
Az egyik bárszéknél ült,háta mögé álltam és jól fejbe vágtam.
- Be kussolsz.
Akik még lent maradtak nevettek a kis testvéries viselkedésünkön.
- Amúgy meg...-kezdtem bele majd a fiókból kivettem azt a szatyrot ami tele volt óvszerrel.Ledobtam a pult közepére.- Ebbe van minden amire szükségetek lehet.Amint felmentünk a szobába,nem vagyok kíváncsi arra,hogy kinek mi a baja.Nem adok senkinek gumit,itt van.Nem vigasztalok meg senkit, úgyhogy tartsátok magatokban a gondjaitokat. Senki ismételem senki ne merjen megzavarni,ezt főleg rátok értem.-néztem Rosára és Nickre.Először mindenki csak nézett rám nagy szemekkel,majd kitört belőlük a nevetés.
- Most mi van? . értetlenkedtem
- Az van cicám,hogy nem érdekli őket mit mondasz.- szólalt meg a hátam mögött Cas.
Végig itt volt? Ajj ez olyan ciki.Zavart mosollyal  megfordultam.
- Mióta állsz ott?
- Elég régóta ahhoz,hogy hozzászóljak a mondókádhoz.- átkarolt és a többiekre nézett.- Ugyan azt mondom amit a csajom csak durvábban.Akárki még csak el mer osonni az ajtó előtt,holnap a halál fia.Nem érdekel lány vagy fiú.Nagyon ideges leszek ha bárki megzavar minket a pihenésben.Értve vagyok?- mondta szigorúan.
Persze nevetve de bólogattak a drága barátaink.
- Akkor megegyeztünk. Na sziasztok. - intett Cas majd felkapott és ölbe vitt a szobánkba.
Ahogy átléptük a küszöböt lerakott,majd azzal a perverz mosolyával neki szorított a falnak.
- Szóval Boszi.Mit is tervezel?
- Mindjárt meglátod.- pólóját fogva magamhoz rántottam és szenvedélyesen megcsókoltam.
Mohón csókolt vissza, szinte felfalt, tenyere szorosan fogta a fejem, ujjai a hajamat túrták, másik keze a hátamat,és a csípőmet szorongatta.
Egy pillanatra elváltak az ajkaink,zihálva kapkodtuk mind a ketten a levegőt.Egymás szemébe néztünk,láttam a szemeibe a vágyat,és én örömmel teljesíteni akartam minden vágyát.
Most ő csókolt meg,de most már gyengéd a csókja, inkább csak sok apró puszi
Aztán csak néz, néz hosszan a szemembe, 
 - Szeretlek - suttogta mosolyogva.



FIGYELEM: Na szóval innentől  kezdve érvénybe lép a 16-18 + karika.
Minden kiskorú csak saját felelősségére olvassa el :)Aki persze érettnek találja magát ehhez nyugodtan olvassa tovább xD Próbáltam azért finomra venni a témát :D




Most én csapok le a szájára, úgy tapadok hozzá egész testemmel, mintha bele akarnék olvadni, eggyé akarnék válni vele és tényleg azt akarom.Ezúttal viszont senki nem zavarhat meg bennünket tudtam,csak mi magunk vagyunk.A bizsergető érzés egyre erősebb lesz,végig árad a testemben minden porcikám elönti a forróság.Nem tudok betelni a csókjaival, egyre jobban kívánom.De valami közénk feszül, és érzem, hogy nem esik jól neki a hevességem. Eltolom a csípőmet tőle,combomnál fogva felemelt,de csókunk addig se szakította meg.Gyengéden lerakott az ágyra, lassan óvatosan vetkőztetni kezd minél kevesebb ruha van rajtam, annál kevesebb hely van a bőrömön is, amit még nem csókolt meg.Rutinos mozdulatokkal megszabadított a melltartómtól,elmosolyodik melleimtől,majd gyengéden megcsókolja őket.Lassan finoman csókolva halad lefele a hasamon,már a bugyimnál jár mire odáig jutok, hogy levarázsoljam róla a pólót, csak velem hajlandó foglalkozni, nem segít nekem, hogy le tudjam vetkőztetni. Mikor a bugyi alatti területet kezdi el feltérképezni ,elmegy a kedvem a további próbálkozásoktól, átadom magam a gyönyöröknek amit halk nyögéssekkel a tudtára is adok. Beleremeg a lelkem az arca látványába.Láttam a szemében,hogy rengetegszer elképzelte már ezt a pillanatot,hogy mi lesz körülöttünk,mi lesz rajtam. Mikor kicsit megnyugszom, hátrahanyatlom az ágyra, húznám magamra őt is, de végre eszébe jut, hogy előbb meg kellene mégis szabadulnia a felesleges ruhaneműktől. Meg is teszi pár rántással, és máris hozzám simul, végre a combjaim közé ölelhetem a derekát, háta mögött keresztbe tett bokáimmal szorosan magamhoz húzom.A nyelvem felfedezőútra indul a szájában, érzem, hogy izgalma magasba csap ettől.Hirtelen elvált ajkaimtól,elmosolyodott és levette rólam a bugyit is.Ösztönösen segítettem én is le róla a bokszerét.Mélyen egymás szemébe néztünk,nem kellettek szavak,hogy tudja akarom. Szenvedélyes csókba forrtunk össze,szétnyitotta a  lábam,lassan fokozatosan hatolt belém, először csak a bejáratot izgatva, aztán egyre mélyebbre elmerülve bennem, míg végül, mikor már a szenvedélyem a csúcson jár, teljesen betöltve.Castiel összekulcsolta kezeinket,majd szép lassan gyorsított a tempón,átkulcsoltam lábammal a derekát,hogy még jobban érezhessem.Átkaroltam a nyakát,közelebb húztam magamhoz,éreztem nem sok kell már és mindketten elérjük a csúcsot.Egyenletesen mozogva szinte egyszerre haladtunk a csúcspont felé.Hirtelen rágyorsított és a testemet elöntötte a forróság, hangos nyögésekre késztetve értem el a csúcsot.Pár másodperc múlva Castiel teste is megfeszült,szorosan magához húzott és beleharapott a vállamban majd ő is a csúcsra ért.A szobában csak a lihegésünket lehetett hallani,tekintettünk mosolyogva és zihálva egybe forrt,fejét a mellkasomra tette,kezeim elengedte és derekamnál fogva átölelt így maradtunk egy darabig.Mikor mindkettőnk teste lenyugodott,lassan elhúzódott tőlem és mellém feküdt.Odabújtam hozzá és egymás szemét néztük.Magához rántott,ránk húzta a takarót átkarolta a derekam és csókokkal árasztott el.
- Tényleg igaz,hogy azzal a legjobb a szex akit igazán szeretsz.- suttogta az ajkaimba 
- Mert eddig nem volt ilyen jó?- kuncogtam
- Nem.Igazán jó és felejthetetlen csak akkor lesz,ha olyasvalakivel teszed akibe szerelmes vagy.És én pont azt a lányt ölelem.Remélem te is így érzed?
- Nekem nincs olyan nagy tapasztalatom mint neked,de ez valami csodálatos volt.Szeretlek.
- Én is szeretlek.- suttogta és ismét szenvedélyes csókba forrtunk össze.
Nem csak arról szólt az egész,hogy a közelemben akartam tartani,nem a vágyról.Hanem arról,hogy úgy aludtam el,hogy hozzám simult és éreztem a szívverését ami értem dobogott.Arról,hogy felnőttem és rájöttem,hogy az ő ölelő karja,az illata, a szemei,a szuszogása maga a tökéletesség számomra.Ő mindaz amit csak kívánhatok magamnak...






6 megjegyzés:

  1. Wow... Ez a rész valami eszméletlen jó lett :o ♥ Nagyon várom a folytatást! :D

    VálaszTörlés
  2. Ez valami elképesztöen jo volt Hamar folytatást :)

    VálaszTörlés
  3. :D :D Hagyom,hogy feldolgozzátok ezt a részt :D Sajnos a kövi valószínű jövőhét vége fele lesz :/ De igyekszem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az mit jelent? Csütörtök-péntek? Nagyon várom már a következőőt!!! ♥
      Amúgy nagyon jó lett :D

      Törlés
  4. Nagyon nagyon jo lett. Várom a folytatást. <3

    VálaszTörlés