2015. február 14., szombat

Az új kezdet előtti nap



Az telefonom csörgésére ébredtem. ÉBRESZTŐ! !Gyorsan kinyomtam.Nagy nehezen kiszálltam az ágyból, és a fürdő felé vettem az irányt, ami a szobámhoz tartozott. Ahogy belenéztem a tükörbe,szinte láttam a szememben az izgatottságot,hogy talán végre az életem a rendes útján halad.Gyorsan lezuhanyoztam és megtörölköztem. Visszamentem a szobámban és felöltöztem. Rövid fehér mini nadrágot, és fehér trikót vettem fel ,fehér szandállal. Imádom a fehéret ha ez nem derült még ki. :) Lassan lementem az emeletről majd a konyha felé vettem az irányt ,ahonnan isteni illatokat éreztem. Benyitottam. Agatha néni éppen akkor sütötte ki az utolsó amerikai palacsintát.
-Jó reggelt. -köszöntem miközben leültem az asztalhoz.
-Neked is bogaram. -mosolyogta miközben sugárzott a boldogságtól.
Agatha ilyen volt. Kicsit bolondos ,és nagyon vidám nő.De ha kellett komoly volt.
-Nick még alszik? -kérdeztem
-Este szórakozni volt, soká jött haza. Úgyhogy alszik még.- mondta ahogy leült mellém a nagy tányér palacsintával.
-Gondolhattam volna. Az új haverjai elvették az eszét. -nevettem fel
Nicknek volt már pár barátja, de nekem egy sem. Valahogy nem jött még össze. Gondolataimból a konyha ajtó nyitódása rázott ki.Nick lépett be rajta.
-Jó reggelt hölgyeim. -Mondta ásitva
-Neked is álomszuszék.-szúrtam oda viccelődve
-Jó reggelt bogaram itt a reggelid- mondta Agatha miközben leült Nick az asztalhoz.
-Mizu Reina csak nem vicces kedvünkben vagyunk? -kérdezte nevetve, és beletúrt szőke hajába.
Igen. Nick is mint én szőke, kék szemű volt.Talán csak ebben hasonlítottunk. Kicsit hosszú szőke hajáért, kék szeméért és persze az utóbbi hónapokban kidolgozott felsőtestéért csak úgy olvadoztak a lányok.
-És ha igen? -nevettem- Amúgy csak megjegyeztem, hogy álomszuszék vagy már majdnem tíz óra. De aki éjszaka legény ,nappal is legyen az. -mondtam szintén nevetve.
-Talán az zavar,hogy nem vittelek magammal? -nevetett
-Dehogyis! -néztem rá szúrós szemekkel
-Jó Jó! Ne kapd fel a vizet ilyen gyorsan. -védekezett felemelt kezekkel. -Tudom ,hogy úgysem jöttél volna el velem ,mert ahogy mondtad" idióta haverjaim vannak'"-folytatta
- Hát azt csak úgy mondtam. Eddig még csak Elijah- val találkoztam, de ő bőven elég volt.Egy idióta.Inkább váltsunk témát. Oké? - mondtam miközben kinéztem a konyha ablakon.
Be kell valljam, kicsit elhamarkodottan alkotok véleményét az emberekről. Ide tartoznak Nick haverjai is.Egyet ismerek közülük, aki egy idióta de a többit is ilyennek gondolom.
-Oké. Várod már gondolom a sulit nem? - kérdezte sunyi vigyorral az arcán.
Még jó hogy.!-húztam ki magam vigyorogva.- Csak azt sajnálom, hogy nem egy osztályba fogunk járni. - mondtam lehangoltan
-Kellett neked megbukni- vihogott Nick
És igen az előző suliba ,nem nagyon tudtam már a végén a tanulásra koncentrálni. A vége bukás lett.Nick 11.- es én 10.-es leszek.
-Jó tudom, nem kell az orrom alá dörgölnöd mindig. -mondtam felháborodva ,ez rosszul esett egy kicsit
-Ne haragudj Reina nem akartalak megbántani- mondta boci szemekkel rám nézve
-Megbocsátva.Ki tudna ellenállni azoknak a szemeknek -vigyorodtam el és odamentem megölelni- De én azt hiszem befejeztem a reggelit. Elmegyek a plázába valami ruhát venni holnapra .mondtam
-Persze bogaram menj csak.-mondta Agatha
-Nick ideadod a kocsid? -néztem rá én is boci szemekkel.
Még Amerikában raktuk le a jogosítványt mind a ketten mielőtt ideköltöztünk
-Tessék itt van. -vette el a konyha pultról- De aztán okosan tudod! -
-Jajj Nick tudom. Nem vagyok rossz sofőr. Te is tudod- nyújtottam rá a nyelvem.
-Pont ez az tudom milyen sofőr vagy! -Nevetett és visszaült az asztalhoz.
-Na jó mentem. Sziasztok. -intettem és már kaptam is fel a táskám.
A várost már ismertem nagyjából,a suli nem messze volt tőlünk, pár sarokra. Így gyalog is közel van.Na meg a pláza.Ha erre a két helyre eltalál egy nő, akkor már mondhatja ,hogy ismeri a várost. Ezt úgy értem, hogy csak a plázát a sulit ,meg egy két helyet ismertem a városban. De mertem állítani, hogy ismerem a várost. Csak nő vagyok nem? Az igazat sose vallanánk be, még ha a nem is úgy van ahogy gondoljuk. Gyorsan megvettem mindent ami kellett és már mentem is haza.A délután nagy részét a könyvek csomagolásával töltöttem ,amik még a héten érkeztek meg. Bepakoltam a táskámba, vacsoráztam, zuhanyoztam és már indultam is az ágyba. Még egy kicsit bűvöltem a laptop- ot. E tevékenység befejezésével próbáltam aludni. Nehezen tudtam elaludni ,az járt a fejemben, hogy mi vár rám holnap.Végül ezekkel a gondolatokkal merültem álomba.

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Reina nevét hogy kell ejteni?
    amúgy nagyon jó :D

    VálaszTörlés
  3. "Emlékezz Reina" xD Bocsi ez kihagyhatatlan volt! Most kezdtem a Story-t és mit ne mondjak! Nekem nagyon tetszetős :3 :D

    VálaszTörlés