2015. február 14., szombat

Prológus



Gyönyörű nyári vasárnap reggelre ébredtem. Bár tudtam, hogy ez a nyár utolsó napja,és holnaptól teljesen új életet kell kezdenem,egy vadidegen suliban, vadidegen emberekkel, mégis örömmel töltött el a gondolat.Teljesen elmerültem a gondolataimban,milyen udvariatlan vagyok,be sem mutatkoztam még.A nevem Reina Clair, 17 éves szőke ,kék szemű leányzó. Van egy ikertestvérem Nicholas. A nyár elején költöztünk New Yorkból Párizsba,anya testvéréhez. A múltunk kicsit sem volt felhőtlen,ha lehet így mondani. Apám tönkretette az addig boldog életünket. 15 éves koromban kezdődött minden. Apa napról napra ,egyre agresszívabb lett. Az egyik nap odáig vetemedett, hogy megvert engem,és anyát. Nick próbált megvédeni, de akkor még ő is csak,egy erőtlen 15 éves fiúcska volt.A verések folyamatosak lettek ezek után,évekig .Nem mertünk lépni,féltünk. Apám beteg volt. Borzasztóan féltékeny volt. Még azt is a fejébe vette, hogy mi nem is az ő gyermekei vagyunk.Egy nap,mikor az iskolából tartottunk hazafelé,rendőröket láttunk a házunk előtt. Egyből rossz érzés fogott el.Apa féltékenységében megölte anyát. Mielőtt elvitték a rendőrök,csak annyit mondott nekünk" - Ti vagytok a következők. Bármi áron .-"
Apát letartóztatták, minket pedig az egyetlen elő rokonunkhoz,gyámság alá helyezték. Innentől változott meg az életünk.


*Írói megjegyzés*
A blogom prológusát olvassátok ,ami hamarosan indul :) Véleményeket várok :)Sőt kötelező XD

3 megjegyzés:

  1. Szia!Még csak a prológust olvastam,de nagyon eredetinek tűnik.Ami feltűnt nekem,hogy vannak benne helyesírási hibák,ami nem nagy baj,de sokat szépít a blog arculatán. Csak egy jó tipp! Egyébként sok sikert a blog további részeihez! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia.Örülök,hogy eddig tetszik :) Igen próbálok figyelni a helyesírásra,telefonról rakom fel a részeket, és nem mutatja mit írok rosszul,többször átfutok egy részt közzététel előtt,de így is van amit nem veszek észre :/
    Köszi a tippet :D

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nekem is nagyon tetszik a blog!! Most kezdem az olvasását, remélem az lesz amire számítok! Így tovább :D

    VálaszTörlés